duminică, 6 martie 2016

CUM SLABIM SANATOS?

         Fiecare femeie isi doreste sa aiba o silueta de invidiat,iar pentru aceasta,trebuie sa avem grija la kilogramele in plus. Pentru inceput,nu trebuie sa luam pastile de slabit in niciun caz,deoarece ele sunt foarte daunatoare,provocand diferite boli,iar uneori,luate necorespunzator si in combinatii cu alte pastile,pot fi chiar letale. Trebuie sa uitam de infometare..atunci cand mancam punem rapid inapoi kilogramele dinainte de dieta sau chiar mai multe.
         Solutia pentru a slabi sanatos este ambitia,combinata cu  sportul si  cu o alimentatie sanatoasa. Cea mai importanta masa a zilei este micul dejun,care de asemenea trebuie sa fie si cea mai bogata.Eu,de obicei,la micul dejun consum un fruct(mar,portocala,etc.) si cereale cu lapte,care sunt satioase.Trebuie sa punem mai mult accentul pe legume,fructe,gatite in diferite moduri si mai putin pe mancarea de fast-food ori mancarurile prajite. La fel,trebuie sa nu exageram cu consumul de dulciuri,precum si de paine,2 feliute de paine/zi fiind suficiente. Ar trebui sa nu consumam alimente bogate in calorii dupa ora 18;00,eu,personal,dupa aceasta ora mananc numai fructe.
        Sportul joaca un rol foarte important in a avea un corp "tras ca prin inel",30 min in fiecare zi fiind suficiente. Mersul pe jos,de asemenea,"face piciorul frumos".

Niciun comentariu: