duminică, 13 martie 2016

MIERE-TRATAMENT PENTRU ACNEE

     Mierea,pe langa multitudinea de proprietati pe care le are,mai are si proprietatea de a vindeca problema cea mai mare a femeilor,acneea.
     Exista mai multe tipuri de masti impotriva acneei pe care le putem prepara cu miere si nu numai:
1.Masca cu miere: inainte de a aplica pe fata un strat subtirel de miere,trebuie sa ne deschidem porii. Eu fac acest lucru fierband un vas cu apa si tinand capul acoperit cu un prosop,deasupra vasului. Lasam masca sa actioneze timp de 20 min,dupa care,folosim apa calduta pentru a indeparta stratul de miere. Aceasta masca ajuta la curatarea porilor,la indepartarea pielii moarte,lasand tenul fin si catifelat.


2. Masca cu miere si scortisoara:Aceasta combinatie este des folosita si pentru arderea grasimilor. Aceasta masca se obtine prin amestecul a catorva lingurite de scortisoara,depinde de problemele pe care le are pielea respectiva,cu o cantitate suficienta de miere,astfel incat sa putem acoperi foarte bine toata suprafata. Lasam masca sa actioneze in jur de 20 minute,dupa care ne spalam bine. Pentru a avea efect,aceste masti naturale trebuiesc repetate in fiecare zi,iar dupa aproximativ 2 saptamani,se vor vedea rezultate excelente.

3.Masca cu miere si Aloe Vera: Avem nevoie de 2 lingurite de suc de Aloe Vera,precum si de bine-cunoscuta miere. Aplicarea si indepartarea se realizeaza dupa metodele prezentate mai sus.

Niciun comentariu: